Певицата Лизо, която се готви да посрещне 2020 г. с

...
Певицата Лизо, която се готви да посрещне 2020 г. с
Коментари Харесай

Рап сензацията Лизо беше обявена за Артист на годината

Певицата Лизо , която се готви да посрещне 2020 година с осем номинации за премиите " Грами " , беше оповестена от сп. " Тайм " за Артист на 2019 година , написа в. " Лос Анджелис таймс ".

Изпълнителката на шлагера " Truth Hurts " беше отличена в една от четирите подкатегории, съпътстващи избора на младата екоактивистка Грета Тунберг за Личност на годината. Тази година изданието реши да открои персони, преобладаващи в сферите си на изява, вместо да съблюдава нормалната си процедура да оповести победител и негови подгласници.

 
" Не се ли забавлявате?! ? ", написа Лизо в Туитър, употребявайки гневната имитация на Ръсел Кроу във кино лентата " Гладиатор ", съпроводена в тази ситуация от жизнерадостна емотикона.

" Правя позитивна музика от много време. След това културата се промени. Имаше много неща, които не бяха известни, само че съществуваха, да вземем за пример позитивното отношение към тялото. Първоначално това беше форма на митинг на дами с обилни тела и черна кожа, която след това се трансформира в нещо фешън и комерсиално. Внезапно станах мейнстрийм ", написа още изпълнителката.
 

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР