Певицата Лиа Лабел Владовски (31 г.) и любимият й -

...
Певицата Лиа Лабел Владовски (31 г.) и любимият й -
Коментари Харесай

Племенницата на Чочо Владовски загина в катастрофа с любимия си в САЩ

Певицата Лиа Лабел Владовски (31 г.) и обичаният й - звездата от НБА Ресуъл Бътлър (38 г.), починаха при злополука в Лос Анджелис, породена от баскетболиста.
Лиа е щерка на наши музиканти от известни групи, Анастасия Бинчева–Сия от "Тоника " и Трошан Владовски, китарист и вокал на тогавашните $Сребърните гривни” и брат на различен известен реализатор – Чочо Владовски.
Бившата звезда от НБА Бътлър играе 14 сезона за 8 разнообразни тима, измежду които и славния "Чикаго Булс ". Последният му тим е "Сан Антонио Спърс ".
В края на предходната година стана ясно, че Лиа Лабел и Бътлър са се сгодили, само че злополуката лиши животите им, преди да осъществен всички свои общи проекти.
Смъртоносният случай е станал в Студио Сити, откакто Бътлър е изгубил надзор над своя Рейндж Ровър на бул. Вентура и се е блъснал в загражденията на паркинг. От полицията прибавят, че автомобилът се е движел с висока скорост.
Лиа се ражда на 8 септември 1986 година в Торонто, само че израства в Сиатъл. Че ще бъде певица излиза наяве още на третото издание на American idol - едвам 16-годишна доближава до край (виж видеото). Учи в музикално учебно заведение в Бостън. И продължава да се развива като певица. Записва дебютният си независим албум под шапката на Epic Records/So So Def Recordings дружно с едни от най-големите модерни продуценти – Джърмейн Дюпри и Фарел Уилямс. Хитът на ЛаБел "Да насексим ситуацията " влиза в Топ 100 на Америка през 2012 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР