Певицата Кортни Лав е поредната публична личност, която подкрепя Джони

...
Певицата Кортни Лав е поредната публична личност, която подкрепя Джони
Коментари Харесай

Защо Кортни Лав винаги ще е на страната на Джони Деп

Певицата Кортни Лав е следващата обществена персона, която поддържа Джони Деп в този тежък за него миг - правосъдното дело против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд.

57-годишната певица, известна най-много като брачна половинка на починалия музикант Кърт Кобейн, показа, че постоянно ще бъде задължена на артиста. В дълго, прочувствено видео, споделено в YouTube в събота, 21 май, Кортни напомня по какъв начин Джони Деп безусловно е избавил живота ѝ.

Това се е случило в далечната 1995 година И въпреки и двамата досега да не се познават персонално, Джони ѝ се притича на помощ, откакто тя изпада в тежко положение след корист с опиати и алкохол - покрай неговия клуб в Лос Анджелис The Viper Room. Тогава той ѝ е оказал първа помощ, правейки ѝ сърдечен масаж и изкуствено дишане.

По това време, година след гибелта на Кърт Кобейн, Кортни е самотен родител на щерка им Франсис Бийн и се бори с тежка наркотична взаимозависимост. Инцидентът слага началото на другарство сред Кортни и Джони, които си оказват помощ и поддържат взаимно през годините.

Настоящето прочувствено обръщение идва на фона на настоящото правосъдно дело на Джони, в което той съди някогашната си брачна половинка Амбър Хърд за клюка, след изказванията й, че е измъчвана от артиста.

По отношение на това, Кортни споделя, че би съчувствала на Амбър, в случай че изказванията ѝ са истина. И се надява правораздаването бъде на вярната страна, написа Hollywood Life.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР