Певицата Кайли Миноуг потвърди, че се връща в Австралия след

...
Певицата Кайли Миноуг потвърди, че се връща в Австралия след
Коментари Харесай

Кайли Миноуг се премества в родната Австралия след 30 г. във Великобритания

Певицата Кайли Миноуг удостовери, че се връща в Австралия след 30 години живот във Англия.

Пред Би Би Си тя показа, че е сюрпризирана от публичната реакция на новината и че откакто се реалокира в родната си страна, ще се връща постоянно във  Англия.

„ Приятели ми се обаждат, приятелят ми в локалния ресторант ми сподели:„ Кайли, какво искаш да кажеш? Не можеш да си отидеш “, показа тя.
 Кайли Миноуг пуска своя марка вино Кайли Миноуг пуска своя марка вино
Кайли Миноуг възнамерява да пусне личната си марка вино до края на тази година. Съобщава се, че певицата има предпочитание да подреди по раф...

„ Всъщност няма да си отида. Живея тук от 30 години и постоянно ще се връщам “, прибавя певицата.

53-годишната звезда сподели, че не счита, че заради преместването й ще се трансформират прекалено много неща, защото има намерение постоянно да се връща на Острова.

„ Прекарах доста време със фамилията си тази година в Австралия и се почувствах доста добре и приказвам за това от известно време. Не се тормозете, няма да се отчуждя ", даде обещание тя.

Миноуг, която стана известна, откакто се появи в сапунената опера „ Съседи “, имаше извънредно сполучлива поп кариера с шлагери, измежду които Love at First Sight, Can’t Get You Out Of My Head, Slow, I Should Be So Lucky и Spinning Around.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР