Певицата Камелия стана майка. Новината съобщи самата тя в профилите

...
Певицата Камелия стана майка. Новината съобщи самата тя в профилите
Коментари Харесай

Блага вест във фолка! 52-годишната Камелия стана майка

Певицата Камелия стана майка. Новината заяви самата тя в профилите си в обществените мрежи, където качи фотография с бебето и честити Великден на феновете си.

" Честит Великден. За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ. Имаме си БЕБЕ. Благодаря на всеки оказал помощ за раждането ти, благо наше всичко ", написа известната певица под фотографията.

52-годишната изпълнителка на " Залеза и зората " не един път е споделяла, че дружно с мъжа до нея, Цветин, желаят да станат родители.

Двамата са дружно от 25 години, а скоро публично оповестиха, че имат брак, за който множеството й почитатели не знаеха.

През годините Камелия е споделяла, че трите й бременности, са завършвали със спонтанни аборти.

" Искам да имам деца и повярвай ми, съм направила всичко допустимо да имам деца. Чисто прочувствено и хормонално, в случай че в миналото опиша през какво съм предходна, никой няма да повярва, че мога да наподобявам по този начин и да съм с всичкия си ", описа певицата в изявление за Мон Дьо по случай 50-годишния й празник.

“Загубила си три бременности, очакванията ти рухват, първоначално го пожелаваш като нов подарък или нова ария, в следствие осъзнаваш, че това е различен тип прекарване и различен тип подготвеност на тялото, мозъка и душата в синхрон да преживеят. В тази ми посока аз направих всичко, и в случай че в действителност би трябвало в този живот да имам деца, ще имам ”, споделя Камелия през 2021 година

Тогава тя описа, че случилото ѝ се, се претърпява мъчно, с болежка, с обвинявания, с настървение към близките, отбелязва " 24 часа ".

" Най-горчивото беше, когато на рождения ми ден трябваше да направя аборт, бях бременна с близнаци. И си споделих - с цел да се случи това нещо или съм подготвена да го преживея, или това е моят белег, с цел да мога да продължа напред “, споделя Камелия преди две години.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР