Певицата Камелия е на седмото небе от щастие с бебето

...
Певицата Камелия е на седмото небе от щастие с бебето
Коментари Харесай

Ето го бебето на Камелия и Цветин

Певицата Камелия е на седмото небе от благополучие с бебето си. Преди минути гордата родителка качи фрагменти на детето и мъжа си Цветин, който през днешния ден има рожден ден, видя Lupa.bg.

" Честит рожден ден,ЛЮБИМИ. Ти си моето момче,моят брачен партньор и моята половина. Бъди жив и здрав,и бъди най-щастливият тати. Обичам те " - написа под фотосите огнената певица. 



Припомняме, че през вчерашния ден русокоската честити Великден на феновете си и разкри, че към този момент е майка. Изпълнителката дълги години се бори да има правоприемник и най-сетне опитите й се увенчаха с триумф.

Детето е износено от сурогтна майка в Украйна, тъй като у нас е неразрешено сурогатното майчинство. През годините Камелия не спираше да пробва да име бебе, само че без триумф. Тя е признавала, че има три бременности, които са завършвали с аборти. 

Съседки на изпълнителката се чудят дали ще я виждат да разхожда наследника си из градинките в столичния квартал " Банишора`, където живее. 52-годишната певица към момента пази в загадка пола на бебето.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР