Певицата Камелия е на 52, но след дълго очакване, чудото

...
Певицата Камелия е на 52, но след дълго очакване, чудото
Коментари Харесай

Голяма новина - на този Великден, Камелия стана майка

Певицата Камелия е на 52, само че след дълго очакване, чудото стана. Камелия стана майка. Подробности още не се споделят, само че фотоси на певицата до малко бебенце обикалят из нета. Камелия единствено написа че е най-щастливия им Великден и че от дълго време чакат този миг, само че нито се споделя пола на бебето, нито името му.

Камелия от години се пробва да има дете, въпреки че в никакъв случай не е коментирала тематиката толкоз намерено, постоянно публицисти са я подпитвали за повече детайлности по тематиката.

Тя има една от най-дългите кариери в поп-фолка, в това време въпреки да е с огнена визия и жанр, Камелия има дълга в годините връзка с еднакъв мъж до себе си.

Сега знаем, че има бебе, облеклото и одеалцето допуска да е момче, само че чакаме детайлностите в бъдеще. Тъй като Камелия беше бременна няколко пъти в годините и най-после все не успяваше да роди, губеше плода си. допуска се, че е употребила услугите на сурогатна майка. У нас това не е легализирано, само че има страни където е, детайлности не са известни още. Но щастието на Камелия е голямо. 

 

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР