Певицата Жана Бергендорф отново е посегнала към наркотиците и дрогата.

...
Певицата Жана Бергендорф отново е посегнала към наркотиците и дрогата.
Коментари Харесай

Бившият На Жана Бергендорф: Тя Е Изрод, Пак Друса

Певицата Жана Бергендорф още веднъж е протегнала ръка към опиатите и дрогата. Това разкри нейния другар Лео Янес. По думите на 30-годишния танцьор от мъжката групировка „ Максимус ”, с който Жана имаше дългогодишна връзка, тя още веднъж се дрогира.

„ Истината е, че непрекъснато се карахме. Аз й забранявах да върви по заведения, да пие и да се сдруса, само че тя го правеше непрекъснато ”, споделя той.

Наскоро, малко преди правосъдното произвеждане против нея да стартира, двамата отново създали опит да се съберат, само че сега, в който й се обадили за присъединяване в „ Евровизия ”, тя още веднъж се трансформирала в остарялата Жана и почнала да пие и да се друса всеки ден. „ Превърна се в същия урод, който беше и преди. С мен се държеше жестоко, крещеше, налиташе да ме бие ”, споделя още той.

„ Истината е, че ми беше жалост за Жана, по тази причина не се явих в съда. Все отново съм обичал тази жена, а и не желаех да наподобявам като някой женчо в очите на хората ”, споделя Лео, представен от „LoveStyle“.

Той споделя, че единственото, което е желал от връзката им е да бъдат естествена двойка — да се прибират вкъщи, да готвят, да гледат филми, а не излизат всяка вечер по клубовете и да се карат.

Тормозът от страна на Бергендорф продължавал и към днешна дата. „ Все още ми звъни. Дори твърди, че е бременна, само че тя и преди ми го е казвала. Сега, като вижда, че няма да се върна при нея и стартира да драматизира. Пита ме какво щяло да стане с това дете ”, споделя още танцьорът от „ Максимус ”.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР