Певицата използва повода да се види със сестра си, която

...
Певицата използва повода да се види със сестра си, която
Коментари Харесай

Мижав интерес: Йорданка Христова продаде 16 билета за концерта си в Лас Вегас

Певицата употребява мотива да се види със сестра си, която от години живее в Америка
Естрадната дива Йорданка Христова била на ръба на нервна рецесия поради своя иден концерт в Америка, настояват осведомени. Любимката на третата възраст към този момент съжалявала, че се съгласила да пее в ресторант в Лас Вегас на 15 май, тъй като събитието предизвиквало мижав интерес. Макар билетите да са в продажба от дълго време, били резервирани единствено 4 сепарета, което значи 16 гости.

Цените на билетите по никакъв начин не са високи, изключително за опциите на родните емигранти в Щатите. Те са към 40-50 $ на калпак. Възможно е пропуските да не се продават като топъл самун поради липса на реклама на събитието. Необяснимо е за какво билетите за концерта на Данчето не са изкупени още в деня на стартирането им, защото тя не е пяла на американска земя повече от 10 години. 

Въпреки че към пандемията Йорданка Христова се бе отдръпнала от сцената и бе прекратила срещите си с публиката, в последно време тя още веднъж е във вихъра си. Миналата есен направи удивително шоу в Зала 1 на НДК по случай своя креативен празник – 60 години на сцена.

По време на гастрола си в Съединени американски щати естрадната звезда ще се види със своята сестра. Любопитна детайлност е, че каката на Данчето се споделя Лили Иванова, съвсем като примата на естрадата, защото е взела семейството на брачна половинка си. Тя живее в Бъркли, в щата Калифорния, където е устроила чудесно живота си. Допреди да се пенсионира, е била здравен служащ, написа " Ретро ".

„ Моята кака е повода да изгрея на сцената. Преди доста години тя видя плакат за конкурс за набиране на млади гении и ме нави да вземам участие в прослушването, което ми даде старт в кариерата “, споделяла е изпълнителката на „ Тежък темперамент “.

Макар Лили да няма гласовите данни на Данчето, познава музикалния отрасъл в елементи. Тя е директен очевидец и съизвършител в ранните триумфи в кариерата на Христова. Години наред е била неин импресарио, един от първите на частна процедура у нас в епохата на соца. Била и неин водач, контактувала с Импресарска и Концертна дирекция, редила се на каси за приемане на възнаграждения. Данчето обича нейните внуци като свои. Самата тя към момента не е станала публично баба, тъй като синът ѝ Григор и щерка ѝ Ивана на този стадий нямат наследници.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР