Певицата Ива Давидова, която е известна с хитовете си от

...
Певицата Ива Давидова, която е известна с хитовете си от
Коментари Харесай

Певицата Ива Давидова смрази: Мъжът, когото обичах и направих баща, плаши, че ще ме заколи! (брутални разкрития)

Певицата Ива Давидова, която е известна с шлагерите си от националната музика и е чест посетител по сватби, кръщенета и други събирания, не престава да минава през пъкъла. Нещо повече - проблемите с някогашния й мъж Димо Кирилов стават брутални.

Както знаем, въпросният се ожени за Ива, само че скоро след раждането на бебето им, стартира да й поставя рога. Върхът на всичко бил фактът, че освен си хванал държанка, до момента в който бил в Германия, само че и заживял с нея и децата й. А за своята дъщеричка петак не давал, чакал всичко на брачната половинка си.

Давидова научила за измяната му, с помощта на същата тази държанка, която я уведомила посредством дебелашки известия в Месинджър. А, когато певицата неотложно поискала пояснения и бракоразвод от мъжа си, станалмо ужасно.

Всички сме осведомени с това по какъв начин в началото Димо клеветеше жена си, че била алкохолик, която се напикавала съвсем всяка нощ до него на спалнята. След като видя, че почитателите й я поддържат и не се отхвърлят от нея обаче, той почнал с директните закани.

" И това не е еднократно или нещо, казано ей по този
Всичко за Вашата сватба
начин. Получавам постоянни закани и закани за живота си. Мъжът, който съм обичала и направила татко, желае да ме заколи ", разгласи обществено ужасената Ива Давидова.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg