Певицата и телевизионната водеща ще демонстрират как се приготвя баклава,

...
Певицата и телевизионната водеща ще демонстрират как се приготвя баклава,
Коментари Харесай

Есил Дюран и Петя Раева заедно в Новогодишната нощ


Певицата и телевизионната водеща ще показват по какъв начин се подготвя саралия, а главното е свинско с гъбен сос по обичайната рецепта. Самата Есил признава, че почита родните обичаи и постоянно на фамилната софра за Коледа има свинско, което на драго сърце пробва. Дюран, която от години е омъжена за християнин, възпитава сина си в духа на християнските и мюсюлмански обичаи. „ Той познава и Коледа и Байрям”- споделя тя пред Петя Раева и добавя: „ У дома живеем в цялостна естетика!”.

Любимата на родната аудитория изпълнителка стартира гостуването си с коледна ария и споделя по тази причина, че съумява да откри салдото сред джаза и поп-фолка. Завършилата консерватория Есил е многостранно развъртян гений, освен в кухнята. За нея да бъде дизайнер е голямо предизвикателство, в което се впуска с жар и ентусиазъм. Пред Петя Раева тя споделя за самостоятелния метод в проектирането и основаването на всяка рокля, която има за цел да подчертае характерността на клиентките, които й се доверяват.

Появата на Дядо Коледа, в чиято роля се превъплъщава Емил Тасков е приятната изненада за дамите във „ Вечеряй с Петя Раева”, а музиката и пожеланията за сбъднати фантазии, независимост и благополучие трансформират предаването в прелестен коледен подарък за феновете на Code Fashion TV. „ Вечеряй с Петя Раева”, както и всички излъчвания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Mtel, Bulsat fusion, Норт Вест Юнион, Силистра кабел и, а към този момент и в цяла Европа, с помощта на Intelsat 904 45.0 и, несъмнено, 24 часа, 7 дни в седмицата, в уеб страницата на медията
http://tv.codefashion.bg/.”
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР