Певицата и текстописец Тейлър Суифт бе удостоена с почетна докторска

...
Певицата и текстописец Тейлър Суифт бе удостоена с почетна докторска
Коментари Харесай

Тейлър Суифт получи почетна докторска степен от Нюйоркския университет

Певицата и текстописец Тейлър Суифт бе удостоена с почетна докторска степен от Нюйоркския университет, заяви Ройтерс. В речта си пред студентите, тя съобщи, че всичко ще бъде наред, като по този метод изрази вълнението си, употребявайки отпратка към шлагера си „ Shake It Off ".

32-годишната певица прикани студентите да се възползват оптимално от изборите си. „ Животът може да бъде тежък, изключително в случай че се опитваш да се оправиш едновременно с всички обиди, всички проблеми с някогашния.... Сами можете да изберете защо да имате време и място в живота си. Имам някои положителни вести -  зависи напълно от вас. Имам и ужасяваща вест - зависи напълно от вас “, добави тя, облечена в лилава тога и черна абсолвентска шапка на церемонията по дипломирането на „ Янки Стейдиъм “.
 Тейлър Суифт Българска телеграфна агенция
Тейлър похвали студентите, че са приели предизвикването  да посещават лицей по време на пандемия. „ Никога не се срамувайте да опитате - безсилието е мит ", сподели Суифт.

Носителката на награди „ Грами “ е измежду тримата носители на почетни степени от университета. 
 Тейлър Суифт Българска телеграфна агенция
За Тейлър Суифт това е първа университетска степен. Докато учи в гимназията, Суифт се занимава интензивно с концертната си активност. Нюйоркският университет предлага курс на Тейлър Суифт, който да помогне на нейното развиване като музикален продуцент.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР