Певицата и панелистка в „Маскираният певец“ Алекс Раева следва примера

...
Певицата и панелистка в „Маскираният певец“ Алекс Раева следва примера
Коментари Харесай

Алекс Раева била втора цигулка при Слави

Певицата и панелистка в „ Маскираният артист “ Алекс Раева следва образеца на актрисата Алекс Сърчаджиева, която жъне възторг с моноспектакъла си „ На живо “, в който разголва душата си и споделя интимни секрети от трагичния си живот.

Раева към този момент написа своята вълнуваща изповед, която ще оживее в модерния в последно време род стендъп комедия. Спектакълът, в който ще взе участие и близката й другарка Мария Игнатова, обаче няма да се играе в спектакъл, а ще върви в интернет.

„ И двете ще разкрием живота си, нищо повече няма да кажа. Само ще издам, че този път ще вземам участие с текст, ще пиша “, загатна панелистката в „ Маскираният артист “.

Според осведомени певицата ще разкрие всички свои любовни несполуки, преди да срещне мъжа на живота си Любимир Палаханов, с който се радват на дъщеричката си Лиа. Близки до Раева издават, че тя няма да спести и нищо за трагичните си връзки с някогашния си началник Слави Трифонов.



Връзката им е обществена загадка, само че нито един от двамата в никакъв случай не е приказвал намерено за любовта им. Алекс единствено е загатвала за Дългия, без да разкрива името му, само че всички се досещаха кого разказва хубавицата. В началото двамата са просто любовници, до момента в който той има сериозна връзка с психоложката Маги Ангелова.

„ В началото бях втората, имаше друга жена. Когато станах първата, взех решение, че не желая да го легитирам. Той виждаме в мен част от тебе си – своята примитивност, неукротимост и решителност. Но беше комплицирано. Той държеше на мен, аз взимах от него каквото мога. Като финален късмет да ме задържи, ми предложи в черква в чужбина. Не можах да откажа – всичко беше квалифицирано до най-малкия подробност. Но за мен беше празен обред “, разказвала е Алекс.

В последна сметка двамата се разделят и Алекс напуща шоуто. Според осведомени Слави дълго време не може да я прежали и неслучайно единствено Раева не участва на огромния концерт на всички някогашни членове на „ Ку-ку бенд “ през 2015 година

По-късно тя има още няколко несполучливи връзки, до момента в който преди няколко години не среща Палаханов, написа „ Галерия “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР