Певицата и фотомодел Кейти Прайс довери, че неведнъж е била

...
Певицата и фотомодел Кейти Прайс довери, че неведнъж е била
Коментари Харесай

Зайчета на "Плейбой" разкриват мръсните тайни на Хю Хефнър

Певицата и фотомодел Кейти Прайс довери, че нееднократно е била свидетелка на креватните подиуми с присъединяване на умрелия на 27 септември създател на "Playboy " Хю Хефнър, написа в. "Дейли мирър ".

Той употребявал с любовниците си странни секс играчки, напомнящи по форма на футуристичните прахосмукачки от компанията "Дайсън ".

Кейти Прайс нееднократно е ставала свидетелка на сходни осъществявания, макар че по нейните думи в никакъв случай не е взимала директно присъединяване в тях. "Хю ми оферираше да стана негово момиче, само че аз отхвърлих! ", призна фотомоделът.

Кейти Прайс стартира кариерата си като топлес модел от паметната трета страница на таблоида "Сън ". След това тя взе псевдонима Джордан и усили размера на гърдите си. По-късно тя стартира да се снима за мъжки списания и даже попадна на корицата на няколко броя на списание "Playboy ". Заедно с няколко други модела тя живя известно време в имението на Хефнър в Лос Анджелис.

Кейти Прайс не е първото момиче от страниците на мъжкото списание, което приказва за Хю Хефнър. Миналата седмица моделът Холи Мадисън разкри какъв брой противен е бил животът ѝ в имението на издателя. По-късно тя стартира да се снима за мъжки списания и даже попадна на корицата на няколко броя на списание Playboy. Заедно с няколко други модела тя живя известно време в имението на Хефнър в Лос Анджелис.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР