Певицата и актриса сложи край на догадките от последните месеци

...
Певицата и актриса сложи край на догадките от последните месеци
Коментари Харесай

Потвърдено: Дженифър Лопес и Бен Афлек са отново заедно

Певицата и актриса постави завършек на догадките от последните месеци за възобновения си разказ с Бен Афлек. Звездата разгласява на рождения си ден фотография, на която разменя интимна милувка с артиста, заяви уеб сайтът на сп. " Пийпъл ".

Лопес, която през вчерашния ден стана на 52 години, качи на страницата си в Инстаграм фотографии и видео по бикини, показващи изваяната й фигура. Най-голямо неспокойствие обаче провокира фотография, на която Дженифър Лопес е в обятията на Бен Афлек и двамата се целуват. Кадрите са снимани на яхта в Сен Тропе, Франция.
 Спипаха Дженифър Лопес и Бен Афлек да се целуват (ВИДЕО) Спипаха Дженифър Лопес и Бен Афлек да се целуват (ВИДЕО)
Вече за никого не е загадка, че Дженифър Лопес и Бен Афлек още веднъж са дружно. В неделя двамата бяха снимани да се целуват, което постави кра...

В мненията към обявата певицата получава поздравления от другари и фенове. Абонатите се радват за щастието на Лопес, възхищават се на забележителната й физическа форма и означават, че актрисата е образец за тях да се стремят да наподобяват по този начин впечатляващо на тази възраст. Източник от обкръжението на двойката разкрива за " Пийпъл ", че Дженифър Лопес и Бен Афлек са " влюбени до лудост " и че всеки от тях е " любовта на живота " на другия. Двамата също така мощно се надяват този път нещата посред им в действителност да се получат, написа.

За възобновения им разказ за първи път се заприказва през април тази година, откакто Дженифър Лопес и някогашната бейзболна звезда Алекс Родригес анулираха годежа си след траяла четири години връзка. Лопес и 48-годишният Афлек в началото имаха връзка, която стартира през юли 2002 година Горещата двойка тогава се снабди с прозвището Бенифър и беше следена от близко от медиите. През ноември същата година беше оповестена новината за годежа им. През 2003 година Дженифър Лопес и Бен Афлек отложиха септемврийската си женитба дни преди датата. Двойката дефинитивно анулира годежа си през януари 2004 година, напомня изданието.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР