Певицата и актриса Селена Гомес се е развихрила в кухнята

...
Певицата и актриса Селена Гомес се е развихрила в кухнята
Коментари Харесай

Селена Гомес се вихри в кухнята в кулинарно шоу

Певицата и актриса Селена Гомес се е развихрила в кухнята по време на карантината поради коронавирусната пандемия и в този момент е подготвена да показа своите занимателни и на моменти неловки кулинарни занимания с останалия свят, оповестяват Асошиейтед прес и Ройтерс.

Поредицата " Селена + Шеф " от 10 епизода, в която именити основни готвачи направляват отдалечено Гомес в приготвянето на разнообразни блюда - от омлет до октопод, ще дебютира по стрийминг платформата HBO Макс на 13 август.

Епизодите са снимани посредством отдалечено ръководени камери, инсталирани в дома на Селена Гомес в региона на Лос Анджелис, в който певицата и актриса се е изолирала с баба си и дядо си и трима свои другари. В кулинарното шоу те извършват функциите на дегустатори.



" Поредицата ми даде опция да накарам хората да се усмихват. Надявам се да ги разсмея, тъй като наподобявам глуповато. Обичам да сготвям, просто не всеки път знам по какъв начин да го върша ", споделя 28-годишната Гомес, чиято последователска маса в Инстаграм, наброяваща 185 милиона души, е измежду най-големите в света.

Разсипани манджи, изгаряния и от време на време негодни за консумация блюда " попадат " в шоуто, в което основни готвачи като Антония Лофасо, Лудо Льофевр, Рой Чой се " включват " от личните си кухни, с цел да направляват Селена Гомес по какъв начин да се оправя с тестени произведения, тако, бисквитки, омар и други ястия.
" С омара не мина добре. Приготвянето на френски омлет пък се оказа много по-сложно, в сравнение с си представях, тъй като съм привикнала с американския метод ", признава Селена Гомес. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР