Певицата и актриса Лейди Гага разкрива, че е била бременна,

...
Певицата и актриса Лейди Гага разкрива, че е била бременна,
Коментари Харесай

Лейди Гага: Забременях след изнасилване, години наред страдах

Певицата и актриса Лейди Гага разкрива, че е била бременна, откакто преди време е станала жертва на полово принуждение, заяви И!Ню, базирайки се на документалната поредност „ The Me You Can't See “.

Носителката на Оскар приказва искрено и прочувствено за травматичното си минало като посетител в първия епизод на поредицата на принц Хари и Опра Уинфри, отдадена на психологичното здраве.

В сегмента си Лейди Гага споделя детайлно за времето, когато е схванала, че е бременна след сексуален акт, който не е бил по взаимно единодушие.

"Бях на 19 и работех в бизнеса, и продуцентът ми сподели "Свали си облеклата ". Аз отхвърлих и си потеглих, и те ми споделиха, че ще изгорят цялата ми музика. И не стопираха. Не стопираха да упорстват, а аз просто замръзнах. Дори не помня... ", споделя през сълзи Лейди Гага.

Изпълнителката добавя, че е решила да не посочва насилника, тъй като в никакъв случай повече не желае да се изправя против него. Тя добави, че промишлеността е оскърбителна и рискова.

Певицата и актриса разказва и по какъв начин години по-късно, когато е отишла в болница поради болежка и изтръпване, и е била сюрпризирана, когато от там са изпратили да я види психиатър, вместо доктор.

"Първоначално усещах цялостна болежка, по-късно изтръпнах. Бях болна седмици наред, седмица след седмица, и по-късно разбрах, че това е същата болежка, която изпитвах, когато индивидът, който ме изнасили, ме заряза бременна на ъгъла. Бях в къщата на родителите ми, тъй като повръщах и бях зле. Бях зле, тъй като бях измъчвана ", продължава описа си Лейди Гага.

Изпълнителката споделя още, че дълго време се е чувствала изменена от болката, която е изпитвала след изнасилването. Това я е довело до "тотален психотичен срив ", който е продължавал и когато е приела Оскара си за "Роди се звезда " през 2019 година

Лейди Гага прибавя, че напоследък ѝ се е наложило да се оправя с импулси за самонараняване.

"Знаете ли за какво не е добре да се самонаранявате? Защото това ви кара да се чувствате по-зле. Мислите, че ще се почувствате по-добре, тъй като показвате на някого, че ви боли. Истината е, че не оказва помощ ", споделя певицата.

Звездата приключва описа си с вяра, обяснявайки, че след няколко години е "научила всички способи да се измъква, и въпреки и постепенно, всичко е почнало да се трансформира ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР