Певицата и актриса Камила Кабело, участва в концерт за Украйна

...
Певицата и актриса Камила Кабело, участва в концерт за Украйна
Коментари Харесай

Новият албум на Камила Кабело разкрива дълбокия ѝ вътрешен конфликт |

Певицата и актриса Камила Кабело, взе участие в концерт за Украйна на 29 март 2022 г, извършен в Бирмингам, на Resorts World Arena. В изявление за People тя разказа за ужасяващата тревога, което я е обзела, до момента в който приготвя новия си албум " Familia ".

Тя отъждестви положението си като „ осакатяващо “ и като „ най-лошото психологично положение, което в миналото я е обземало “.

„ Бях осакатяващо обезпокоена... Направих си отмора при започване на пандемията. Започнах терапия в опит да се усещам по-добре “, описа тя.

Нейните вътрешни преживявания ще бъдат водещата тематика в идния ѝ албум, издаде още 25-годишната хубавица. И добави, че просто е трансформирала посланието на новия си албум в мелодия.

Сега Кабело се усеща по-добре и поставя старания да се излекува.

„ Усещам се по-уверена в себе си, нещо, което не съм усещала преди, тъй като бях много тревожна от самото начало “, добави още тя пред People. „ Наистина се усещам по този начин, като че ли изживявам своята истина и я изказвам на глас. “

Кабело и бившият ѝ другар - артистът Шон Мендес, с който бяха дружно от две години, се разделиха през предишния ноември. Не е ясно дали новият ѝ албум ще бъде обвързван с тази трагична част от нейния живот, само че почитателите допускат точно това.

Трикратно номинираната за Грами певица и различен път е употребила обществените медии, с цел да показва своята накърнимост.

Миналата година тя разгласява пост в TikTok, в който предизвиква дамите „ да прегърнат естествените си тела “. Миналата седмица пък показа своята персонални борба да приеме собственото си тяло в Instagram.

Представянето на албума " Familia " е планувано за петък.

Лора Костова, основен редактор на 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР