Певицата Глория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория,

...
Певицата Глория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория,
Коментари Харесай

Глория с разказ от първо лице за борбата с коронавируса

Певицата Глория  Глория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в описа за борбата си с ковид и благодари на медиците, които са я лекували. Изпълнителката разгласява пост в обществените мрежи, в които споделя за боледуването си от вируса, прошката и благодарността.

"Поклон пред най-смелите хора, които съм срещала в живота си, лекарите на първа линия! Усмихнати, даряващи вяра, умения, подготвени да оказват помощ и успокоят! Благодаря на белите ангели от ВМА!

Благодаря на приятелите ми, за това, че бяха до мен и не ме оставиха - значи съм докоснала сърцата ви по някакъв метод, щом ви имам даже и в този миг.

Много сътрудници загрижени, пишеха съвсем всеки ден - страхотни сте! На феновете си благодаря за поддръжката! С някои хора си простихме и преоткрихме!

И когато излезеш от бурята към този момент нищо не е същото! Излизаш преклонен, друг, повече от всеки път човек, бяхме се самозабравили с тази глупава суетност! Взех си уроците, плаках, видях се толкоз уязвима и дребна!

Склоняваш глава, благодариш на Бог за шанса, който ти дава за смяна и продължаваш напред, тъй като животът е прелестен. Семейството ми ме чака и има потребност от мен, както и аз от тях!

Не подценявайте вируса, бъдете бдителни!

Пожелавам здраве на вас и вашите близки! Думичката “Благодаря “ през днешния ден ме кара да се усещам щастлива, повече от всеки път! Благодаря и до скоро ", написа Глория  Глория Галина Пенева Иванова, известна с псевдонима си Глория, е българска попфолк певица. Родена е в в "Инстаграм ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР