Певицата Гинка Иванова, по-известна като Джина Иванова от група Трамвай

...
Певицата Гинка Иванова, по-известна като Джина Иванова от група Трамвай
Коментари Харесай

Помните ли Джина от Трамвай №5? Ето за какво я наричат луд...

Певицата Гинка Иванова, по-известна като Джина Иванова от група „ Трамвай №5 “, запълва свободното си от участия и концерти всекидневие, грижейки за своя болна съседка. Соцзвездата от дълго време не е под блясъка на прожекторите, само че не страда за края на кариерата си.

„ Почти половината ми време го отстранявам за нея, вървя да ѝ пазаря, да ѝ вземам пенсията, закупувам ѝ медикаменти, да се грижа за нея. Аз не го върша, с цел да ми заплати, а го върша, тъй като съм човек, предан на положителното. Обичам да оказвам помощ. Хората непрекъснато ми споделят, че съм луда да се разпределям толкоз доста за останалите, само че за мен това е обикновено. Баща ми беше подобен човек и той ме е възпитал по този начин. Това да окажеш помощ на някого или да му помагаш ежедневно е човечност за мен “, споделя Джина. Освен това певицата се грижи и за бездомни животни, най-много котки от квартала, в който живее.

Изпълнителката от „ Трамвай №5 “ не е загърбила напълно музиката, въпреки да не я канят по концерти. Тя към момента се занимава с пеене и дава частни уроци на надарени деца в читалище „ Искра 1964 “ в столичния квартал „ Красна поляна “. Джина преподава на девойки и момчета от 11 до 16 години, които желаят да се занимават професионално с музика. Певицата има и две пораснали дъщери – Кристина и Мартина, които също са наследили гения ѝ. Голямата Кристина живее в чужбина и дружно с мъжа ѝ имат много изяви из цяла Европа. Мартина пък е избрала да се развива в България и жъне триумфи на музикалната сцена. Нито една от двете обаче към момента не е дарила Джина с внучета, въпреки тя от дълго време да била подготвена да стане баба.

Миналата година бившето момиче на Петко Петков се разболяла от ковид и едвам съумяла да се оправи с подлата болест. Била на легло дълго време, а откакто Ковид я „ пуснал “, тежките последици за нея траяли. Известно време даже прекратила преподавателските си занимания и не давала уроци на своите ученици, тъй като имала безчовечен зной и не можела да приказва, камо ли да пее, написа " Ретро ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР