Певицата Гери-Никол е била зарязана от гаджето си Дани Илиев,

...
Певицата Гери-Никол е била зарязана от гаджето си Дани Илиев,
Коментари Харесай

Гаджето на Гери-Никол я заряза заради друга, певицата стопи яката дупара от мъка

Певицата Гери-Никол е била зарязана от гаджето си Дани Илиев, с който изкараха близо година дружно. Запознати издават, че боксьорът е разкарал младата звезда поради друга. Освен това през цялата им връзка той въобще не бил правилен на изпълнителката и постоянно кръшкал с разнообразни дами, дочу HotArena.

Близки до Гери-Никол настояват, че тя очевидно е отслабнала след раздялата и яката дупара, с която толкоз се гордее, към този момент е напът да се стопи. Дани е първото по-сериозно гадже на певицата, а пред приятелки го определяла като „ огромната й обич ”. За страдание обаче, връзката им е завършила безславно и сега даже не поддържат другарски връзки. Изпълнителката се оплакала пред свои близки, че той злословел зад тила й и се хвалел наляво-надясно, че може да спи с доста по-сексапилни дами от нея. „ Да си ляга, с която желае! Никога няма да се събера с него! ”, безапелационна била наранената звезда.

22-годишната певица за първи път показа обществено боксьора като свое гадже на светско събитие при започване на годината. Те дойдоха дружно и си тъгнаха на разположение, а присъстващите незабавно схванаха, че са освен това от другари, тъй като от самото начало си разменяха влюбени погледи и докосвания.

Даниел Илиев е някогашен ММА първенец, а сега се състезава на боксовия кръг, където бележи триумфи. Около него постоянно се навъртат хубавици и това по никакъв начин не се харесвало на Гери-Никол. Предишната му другарка - сексбомбата Александрина Янкова, също е известно лице. Тя стана известна около ролята си на глуповатата, само че красива русокоска Поли от риалити сериала „ София денонощно ”. Именно поради спортиста силиконовата красавица се отхвърли от поредицата. Клюката гласи, че той мъчително я ревнувал от интимните подиуми с сътрудници и с вманиачен скандал я принудил да напусне.

Гери-Никол толкоз хлътнала по боксьора, че цяла зима го развеждала по екзотични почивки. Известно е, че Яката дупара е от заможно семейство и разполага със средства, които месеци наред пръскала по гаджето си. Купувала му скъпи дарове и го водела по първокласни курорти, само че това не му било задоволително, с цел да бъде единствено с нея и да не кръшка.
Певицата очевидно си пада по спортисти, тъй като имаше къса случка и с футболиста Кирил Десподов. По това време той публично излизаше с Веселина - дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова, и интимната му връзка с изпълнителката по този начин и не мина на идващото равнище. По-късно футболистът смени Гери-Никол с друга певица, само че от чалга сектора – Мара Отварачката, написа " Уикенд ".

Нахаканата варненка се увърташе и около рапъра Kапо Верде, който е част от нашумялата измежду подрастващите хип-хоп група БНР („ Бандата на ръба ”). Истинското име на младежа е Мариян и с Гери-Никол завързали контакт около общ музикален план, само че тя бързо се отегчила от него и хвърлила око на надалеч по-атрактивния Десподов.
По време на присъединяване си в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода ” Яката дупара настойчиво флиртуваше и с Благой Георгиев - Джизъса, който постоянно присъстваше в публиката, с цел да я окуражава. С него нещата също не потръгнаха, тъй като родителите на певицата се намесили и прекратили тази връзка още в зародиш. Те били недоволни, задето дъщеря им прахосвала пари по закъсалия финансово Благо, купувала му скъпи дизайнерски облекла и дори му позовлила за малко да се нанесе в първокласния й столичен апартамент.
Бащата на изпълнителката останал покъртен, когато научил каква сума е пръснала щерка му по Джизъсa. Майка й Ирена също изразила извънредно отрицателно мнение и под натиска на по-възрастните певицата зарязала футболиста. Той обаче не си губи времето и бързо се ориентира към по-опитната плеймейтка Златка Райкова, която преди 11 месеца му роди наследник.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР