Певицата Гери-Никол беше сред първите популярни българи, които си стегнаха

...
Певицата Гери-Никол беше сред първите популярни българи, които си стегнаха
Коментари Харесай

Гери-Никол на екзотична почивка с мистериозно гадже? Певицата стяга и нова песен

Певицата Гери-Никол беше измежду първите известни българи, които си стегнаха багажа и отидоха да посрещат празниците на по-топло място. Тя избра Бали, а на всичките фотоси, които разгласява от екзотичната дестинация, тя е сама. Сама, само че някой я снима...

Виж още: Инфлуенсър на пауза: Ивана Александрова с тежка бременност, взе си отмора в името на здравето

Дали не е отишла на екзотичната отмора с нов сътрудник? Всички улики сочат натам. Гери-Никол сияе на всички фрагменти, а на някои (като тази по-долу) ни е мъчно да повярваме, че театралничи по този метод, с цел да я снима майка ѝ да вземем за пример:

Виж още: Още изненади по Коледа: Глория ще става баба! Симона Загорова - в осмия месец!

Всъщност през есента в телевизионно изявление Гери-Никол загатна, че има нов мъж до себе си. Тогава тя показа, че излиза по срещи и то не от прекомерно скоро. Така че не се изненадваме, че към момента певицата не желае да ни покаже новия си обичан. Връзката ѝ с ММА боеца Дани Илиев беше известна за медиите, за нея се писа много, както и за раздялата им. Вероятно точно такива трудове желае да си спести певицата, тъй като има и друго ново.

Виж още: Диета, спорт и доста дисциплинираност: Дани Петканов с новогодишно предизвикателство #безпретенции

Става въпрос за нова ария и ново видео към нея, което по всичко проличава, се снима точно в Бали. " Ново музикално видео скоро, подготвени ли сте ", написа тя под една от изявленията в Instagram.

Изображение: https://www.instagram.com/gerynikol/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР