Певицата Гергана от шоуто на Би Ти Ви Ергенът най-после

...
Певицата Гергана от шоуто на Би Ти Ви Ергенът най-после
Коментари Харесай

Певицата Гери от „Ергенът” скрила цели 13 години

Певицата Гергана от шоуто на Би Ти Ви „ Ергенът ” най-сетне призна същинската си възраст. След като „ Уикенд ” разкри, че тя от 5 години се показва за 24-годишна, хората се запитаха на какъв брой е в действителност. Оказа се, че се е пробвала да стопи възрастта си с цели 13 лета.


Гери освен че не е на 24 години, тя не е даже на 34. Истинските й години са 37, разгласи някогашната претендентка за купата „ Мис Плеймейт ”. Това се случи преди няколко дни, когато Гергана предложи на почитателите си в обществените мрежи да й задават въпроси по тематиките, които ги интересуват. Естествено, един от първите въпроси беше обвързван с възрастта й. Моделката написа, че е на 37 години, само че се опита да излезе от неуместното състояние, обвързвано с лъжата в предаването, като постави смеещ се емотикон. Последва обаче и различен въпрос по същата тематика: „ Наистина ли си на 37? В предаването написа 24 ”.

Тук отговорът на „ момата ” бе много по-рязък: „ Не разбирам какъв е казусът... Важно е по какъв начин изглеждаш..хора Стегнете се! Има такива на по 19- които са много съсухрени... и 50-годишни, кипящи от сила! ” („ Уикенд ” резервира истинския правопис на участничката в „ Ергенът ”). Отклонявайки почитателите си от тематиката с възрастта, Гери отвори тематиката за отбраната на животните. Оказа се, че е деятел за оказване на помощ на бездомни кучета. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР