Певицата Галена затвърди нов хонорар от 10 000 лв. През

...
Певицата Галена затвърди нов хонорар от 10 000 лв. През
Коментари Харесай

Галена трупа лайкове с интересен трик за слава

Певицата Галена затвърди нов хонорар от 10 000 лева През последните шест месеца 37-годишната изпълнителка е безспорен любимец за участия по клубовете. Това е една от аргументите парите, които прибира за два-три часа живо пеене, главозамайващо да скочат нагоре, написа " Галерия “. 

За разлика от множеството си колежки, които залагат на балет, Галена сама прави шоуто си. От седмици насам тя е във вихъра дружно с ексцентричния Иво Стоянов - ТикТок звезда, следван от повече от 15 000 души генерирал над 300 000 лайка в платформата. 

" Обожавам да танцувам с нея “, писа инфлуенсърът под общо видео. Разбира се, на фрагментите той е в целия си искра - пъстър чеп, бяла риза със свършек от блестящо зелени пера, лилави обеци и бяло-златисти кецове. 

Мнозина от почитателите му споделиха, че Галена не е първата откривателка на трика за популярност, употребявайки известен човек в младежкото приложение. Пряката й конкуренция Преслава също пя с почитател и то не какъв да е, а известната Петя, която разруши родните ранглисти за гледаемост.

" Пете, Пете, ти стана по-известна от мен “, майтапи се брюнетката, която за разлика от Галена дава микрофона си. От дни насам това прави и Галин - той употребява скандалната Рашия, която преди година имаше директен спор с Митко Димитров - Пайнера, който заплаши, че ще я съди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР