Певицата Галена определено е родена под щастлива звезда и дори ...

Певицата Галена определено е родена под щастлива звезда и дори

Галена взе участие в най-успешния сръбски филм

Певицата Галена несъмнено е родена под щастлива звезда и даже в тези тежки за музикалния времена, тя съумява да жъне триумф след триумф и постоянно да бъде на крачка пред останалите.

Наред с хубавите песни и клипове, засиленият интерес откъм участия, изявата ѝ в " Гласът на България ", гласовитата певица проби и в сръбското кино.

Гласът на Галена звучи в продължението на най-успешния сръбски филм за последните две десетилетия – “Южен вятър”.

Продукцията “Южен вятър 2” или “Ускорение”, както е формалното му заглавие, започва своето европейско турне преди броени дни, само че заради комплицираната епидемиологична конюнктура у нас и въведените нови ограничения за битка с Covid-19, премиерата на кино лентата в България се отсрочва за 4 февруари 2022 година

В кинолентата почитателите на попфолка ще открият и песента на Галена “Феноменален”, заяви Шоу Блиц. Включването ѝ е в съгласие с компания “Пайнер”, които дават звукозаписа на продуцентите на кино лентата. Самата Галена също е щастлива от обстоятелството, а единствено за дни консуматорите в стрийминг платформите избраха да чуят още веднъж “Феноменален” и тя бързо се изкачи в рейтинга на най-слушаните заглавия, регистрират от „ Планета “.

В “Ускорение” българското наличие е освен с песента на Галена. Популярни и обичани родни артисти вземат участие в разнообразни подиуми – Захари Бахаров, Мариан Вълев, Асен Блатечки и Мак Маринов.

В снимането на “Южен вятър 2: Ускорение” взимат присъединяване най-големите звезди на сръбското кино. На терен работят екипи от няколко страни, а едни от най-опасните и вълнуващи каскади са поверени на екип от български каскадьори.

Франчайзът, който включва и сериал, е въодушевен от престъпния свят и мрачните събития през 90-те години.

Източник: fakti.bg