Певицата Ева Георгиева, за която никой не знаеше, че е

...
Певицата Ева Георгиева, за която никой не знаеше, че е
Коментари Харесай

Ева от Ергенът заби младо лъвче

Певицата Ева Георгиева, за която никой не знаеше, че е певица, преди да влезе в " Ергенът ", има нова тръпка. В предаването тя бе една от първите, които хлътнаха по Виктор Стоянов, само че и първа му омръзна, тъй като се държеше безусловно несъответстващо с него. То не бяха ласкателства, то не бяха похвали... а сякаш мъжете са тези, които би трябвало да го вършат.

Както и да е - Ева отпадна, осъзна, че с Виктор нЕма да я бъде и завчас стартира да се оглежда за нов обект на сантименталните си въжделения. Е, очевидно го откри, само че в лицето на... по какъв начин да кажем... момченце, агнешко, младо лъвче, написа kliuki.bg.

Истината е, че гаджето на Георгиева наподобява с най-малко 10 години по-малко от нея. А като се има поради, че тя е на 29, то момъкът евентуално няма и 20. Абе, още в ученическа възраст, както се споделя. За него е ясно какво прави с каката, само че мнозина се чудят тя какво е разкрила в тази връзка (освен най-прозаичното, несъмнено...).



Всъщност Ева не е първата, която се поведе по " модата " на по-възрастните дами с по-млади момчета. С голяма разлика в годините си бяха (а някои и още са) Мария Силвестър и гаджето й, и Ваня Щерева, и Десислава, и Гала, и Мария Илиева, и още много (извиняваме се на тези, които сме пропуснали).

При Ева Георгиева ясно проличава, че е още при започване на любовната тръпка като на фотосите с новия си тя е напът да го изяде. Езикът на тялото им демонстрира, че тя изрично е по-хлътналата, а той... ами той просто си е хванал известна какичка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР