Певицата Емануела влезе като един от фаворитите в Къщата на

...
Певицата Емануела влезе като един от фаворитите в Къщата на
Коментари Харесай

Скандал в Big Brother: Емануела възмути всички с нетактичен въпрос към Весела!

Певицата Емануела влезе като един от любимците в Къщата на Big Brother. Не мина доста време и се оказа, че тя е любимец... на съквартирантите за номинации. 

Защо обаче, не стана напълно ясно в номинациите очи в очи. До епизода на предаването в четвъртък...

Тогава разбрахме за какво Емануела е номинирана за несъобразителност. Един съгласно нея безопасен въпрос настрои всички съквартиранти против нея. Това беше въпросът дали оперната певица Весела Нейнски има деца. 

Весела показа пред нея и Стойко Сакалиев, че е имала две несполучливи бременностти. Информацията обаче не беше задоволителна за Емануела и тя продължи да разпитва. 

Нетактичните въпроси възмутиха всички, като Благой Георгиев и Златка Райкова споделиха, че и те са ставали " жертви " на сходен жанр въпроси. 

Емануела опитва да откри съдружник в лицето на Албена Вулева, само че и там удари на греда. Това беше, както и самата Албена уточни, единственият случай, в който е на страната на Весела. 

Въпреки че е една от фаворитките и онлайн, въпросите на Емануела провокираха отвращение и измежду хората във Фейсбук. Дали това няма да се окаже решаващо за оставането на Емануела в Къщата?

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР