Певицата Ели Голдинг е бременна с първото си дете от

...
Певицата Ели Голдинг е бременна с първото си дете от
Коментари Харесай

Ели Голдинг ще става майка

Певицата Ели Голдинг е бременна с първото си дете от брачна половинка си Каспар Джоплинг, заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

Суперзвездата не се е появявала в общество от август предходната година - в музея " Виктория енд Албърт " в Лондон. Тя сподели, че е схванала за бременността малко по-късно, на първата годишнина от сватбата ѝ.

" Бременността ме накара да се усещам човек. Иска ми се да намеря по-добра дума от женствена, само че се налях както в никакъв случай преди - призна тя. - Приятно ми е. На брачна половинка ми също ", написа Българска телеграфна агенция.

Бременността бързо е донесла промени, в това число и в метода на певицата към фитнеса и храната. В изискванията на пандемията от COVID-19 тя си е наложила и доста самоограничения, които са провокирали възприятие за самотност.

Ели Голдинг показа и друго за бременността.

" Такова гадене и отмалялост в никакъв случай не бях преживявала. Струва ми се, че е табу да се приказва за бременността като предизвикателство. Тя не постоянно е спокойна и дамата не постоянно сияе ", сподели Ели Голдинг. " Не споделям, че всяка секунда от тази бременност съм била нещастна. Но не постоянно е елементарно. Започнах да почитам повече всяка жена, която има деца. "

Ели Годинг добави, че се вълнува от идното майчинство, само че остава съсредоточена и върху музиката си. Тя издаде албума си " Brightest Blue " през юли предходната година след петгодишна пауза. Тогава тя призна, че той е най-искреният ѝ до момента.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР