Певицата е подала молба за развод, твърдят осведомени. След поредното

...
Певицата е подала молба за развод, твърдят осведомени. След поредното
Коментари Харесай

Мария изтри снимките с Дзвера и поиска развод

Певицата е подала молба за бракоразвод, настояват осведомени. След следващото грубо счепкване, двамата още веднъж се бяха събрали при започване на годината, само че щастието не търпя дълго. Този път връщане обратно няма да има и раздялата е дефинитивна.

В обществените мрежи краха в връзките им също може да бъде видян. Мария е изтрила всичките им общи фотоси и към този момент не се показва с семейството Соколова. На почитателите й пък им направи усещане, че брачният партньор й не беше в публиката за поддръжка по време на първия й лайф в „ Като две капки вода “.
Реклама
През годините двамата имаха няколко трагични раздели, като една от тях завърши с арест за Соколов, прочут с прякора си Дзвера. В полицията бе подаден сигнал за домашно принуждение, който в следствие изпълнителката отдръпна.

Това е трети бракоразвод за Мария. С първия й брачен партньор Митко Андонов, от който има щерка, певицата се разведе след изневери от негова страна. През 2015-а последва женитба с милионера Християн Гущеров, само че 3 години по-късно и тази приказка завърши.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР