Певицата е е една от звездите, които ще останат без

...
Певицата е е една от звездите, които ще останат без
Коментари Харесай

Преслава пъчи нов нос

Певицата е е една от звездите, които ще останат без дихателен орган. Носът й на процедура е на изгубване. Май му е правена поредна пластична интервенция, откакто беше отсечен съществено за сефте преди близо 5 години. След интервенцията в Турция през 2019 година Преси понесе много рецензии и отрицателни мнения за резултата, въпреки че нейни близки бяха безапелационни, че тя доста се харесва. Днес обаче носът й няма нищо общо с отрязания преди пет години и се смалява с гневни темпове.

В новогодишната нощ смаленият й нос направи мощно усещане в празничната стратегия на Нова телевизия. Преслава беше измежду специфичните посетители в нея. Камерите няколко пъти я уловиха отстрани и непосредствен проект, а гледката беше шокираща за феновете, които не вървят по участия на фолкаджийката. Преслава обаче не се тревожи от неестествения външен тип и обилно го показва в Инстаграм на снимчета от Тайланд, където по традиция почива след празниците.
Реклама

Промяната на носа й не се дължи на внезапно намаляване, както настояват слуховете. През есента на предходната година тя е съчетала отмора в Турция с подлагалане на спомагателни разкрасителни процедури, които обаче са я обезобразили, вместо да я разхубавят. Не е изключено да е стана жертва на същия пластичния хирург в Турция, при който отиде и преди пет години. Преглед на профила й демонстрира, че до септември Преси е изглеждала по друг метод.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР