Певицата е била поканена да се включи в концерт по

...
Певицата е била поканена да се включи в концерт по
Коментари Харесай

Мария Илиева потресе България с алчността си

Певицата е била поканена да се включи в концерт във връзка годишнина на гимназията, само че отказала, тъй като шефът не съумял да откри пари, с цел да й заплати присъединяване

Мария Илиева безогледно отряза личното си учебно заведение, в което е получила приблизително обучение. Това е Софийската математическа гимназия, която сега е най-елитното школо в столицата. Певицата е била поканена да се включи в концерт във връзка годишнина на гимназията, само че отказала, тъй като шефът не съумял да откри пари, с цел да й заплати присъединяване.

Софийската математическа гимназия означи своите „ 50 плюс една ” години на 9 май с концерт в зала 1 на Националния замък на културата. Директорът разгласи от сцената, че такива изяви са традиция в влиятелното учебно заведение, която обаче е била прекратена в последните 4 години, евентуално поради пандемията. През 2023-а децата решили да я възстановят, организирали всичко сами и доста желали да поканят огромна звезда, която да излезе дружно с тях на сцената.

Разбира се, незабавно са се сетили за Мария Илиева, която е най-прочутата възпитаничка на елитното учебно заведение, въпреки и да не е известна с математически, а в музикален гений. Децата до последно са се надявали, че звездата ще излезе на сцената за концерта им в огромната и влиятелна зала, която бяха препълнили на 9 май. Вечерта обаче мина без изпълнителката, която дни по-рано получи поредна премия за работата си на сцената. Оказа се, че учебното заведение, което самата тя е приключила, не може да си я разреши.

В своята тирада за празника шефът – доктор Антоан Тонев, загатна за разочарованието, което децата са изпитали от отхвърли на звездата, въпреки че не загатна нейното име. Той даде да се разбере, че повода за отхвърли е финансова. „ Учениците пристигнаха при мен и попитаха: „ Може ли да поканим някоя огромна звезда, с цел да стане концертът паметен? ”. Честно да ви кажа, опитахме се, само че не успяхме. Бюджетът се оказа по-голям от принадлежността. Истинските звезди обаче не са тези, които пълнят зали или нощни заведения. Големите звезди са всички хора, които работят неуморно и с това трансформират света ”, сподели шефът.

По информация на „ Уикенд ” въпросната „ огромна звезда ”, за която той говореше, е точно Мария Илиева, която от есента ще е наставник в шоуто на Би Ти Ви „ Гласът на България ”. Дни преди концерта възпитаници от гимназията загатнаха пред кореспондент на вестника, че текат договаряния с нея. „ Водим диалози, само че не знаем дали ще успее да пристигна ”, споделиха те. Явно шефът не е съумял да откри пари, с цел да й заплати. „ Какво щеше да й стане, в случай че беше изпяла една ария на тези деца? ”, зашушукаха хора в зала 1 след речта на шефа.

Какъв е хонорарът на певицата, не се знае сигурно, само че се носят същински митове за парите, които тя желае за участия. Преди 4 години се говореше, че взимала по 10 хиляди лв.. Не е ясно дали това е действителната й цена, или сумата е пресилена, само че какъвто и да е хонорарът й, очевидно не се е вписвал в бюджета даже на най-престижното столично учебно заведение. Иначе певицата не е от хората, които отхвърлят участия в благотворителни начинания. Беше оповестила да вземем за пример, че ще пее на концерт за набиране на средства за изграждане на православен храм в един от най-престижните софийски квартали – „ Изгрев ”. Въпросното шоу беше планувано 4 дни след учебния празник. Участие в него бяха удостоверили и други звезди, които са близки с Мария – Любо Киров, Владимир Ампов – Графа, Орлин Павлов и Васил Петров.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР