Певицата Джина Иванова, солистка на легендарната диско група Трамвай №5“,

...
Певицата Джина Иванова, солистка на легендарната диско група Трамвай №5“,
Коментари Харесай

Откраднаха нарцисите на Джина от „Трамвай №5“: Миналата година ми оскубаха божурите

Певицата Джина Иванова, солистка на именитата диско група „ Трамвай №5 “, се ожали, че са й окрали цветята от градинката пред блока . Този път растенията, които били откъснати, са нарциси и зюмбюли. „ Не е за първи път “, сподели пред „ Телеграф “ звездата. Оказа се, че всяка поредна година на певицата Джина Иванова й крадат цветята пред входа.

Търново

Джина не приема постъпката на причинителите за естествена. „ Ядосвам се доста, тъй като обичам цветята и се грижа за тях с наслада - сподели тя и добави: - Всякакви цветя засявам, групирам ги от разнообразни места. Най-вече от моя роден край – Велико Търново. И сега има доста, които очаквам да пораснат напролет. Първи ще бъдат лалетата. Миналата година като по знамение лалетата оцеляха, нека и тази година е по този начин “.

Кокичета

През зимата певицата съумяла да се порадва на кокичетата си, тъй като никой не ги унищожил за разлика от другите цветя. „ Миналата година ми обраха и божурите, на които толкоз се радвах. Чак ми се искаше да си откъсна малко от тях и да ги сложа във вазата, с цел да им се веселя и у дома. За жал някой различен е имал същото предпочитание като мен, само че беше откъснал всичките и по този начин и не съумях да им се насладя “, описа Иванова. Вчера тя отпразнува рождения ден на дребната си щерка Мартина, която също като нея се изявява на музикалната сцена, а през днешния ден прави празнична торта и за мъжа си. Основателят и китарист на именитата рок група Иван Иванов-Джон също чества рожден ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР