Певицата Джери Халиуел, която някога бе част от култовата момичешка

...
Певицата Джери Халиуел, която някога бе част от култовата момичешка
Коментари Харесай

Това е порасналата дъщеря на Джери Халиуел от Spice Girls

Певицата Джери Халиуел, която в миналото бе част от паметната момичешка група Spice Girls от години към този момент страни от светлините на прожекторите. Защото се е отдала на своето семейство и грижите за децата.

И в случай че от време на време напомня за себе си, то е на първо място поради нещата, обвързвано точно със фамилията. В тази връзка, единствено преди броени дни Джери показа своите страсти в Instagram, свързани с 16-тият рожден ден на нейната щерка Блубел Мадона.

За задачата, някогашната изпълнителка Блубел разгласява няколко симпатични фрагменти на своята пораснала щерка, като, несъмнено, не пропусна и да насочи своите благи пожелания.

" Честит рожден ден Блубел!16! Толкова се гордеем с теб! Ти си необикновен човек ", написа гордата майка. И не се спря до тук. " Да виждам по какъв начин растеш е такава благословия. Обичаме те ", продължи певицата.

Както се чака, обявата получи доста позитивни мнения и пожелания от страна на почитателите, доста от които разясниха и приликата сред майка и щерка. Някои даже означиха, че те са даже " двойнички " една на друга.

Към пожеланията се причисли и Кристиан Хорнър, актуалният сътрудникът на Джери, отбелязвайки също какъв брой се гордее с доведената си щерка. Кристиан и Джери имат едно общо дете - синът Монтагю Джордж Хектор Хорнър, който се появи през 2017 година

Блубел Мадона Халиуел е родена през 2006 година, след къса връзка сред Джери и сценариста Саша Герваси.

А що се отнася до нетипичното име на щерка ѝ, Джери изяснява, че в интервала на бременността си е забелязвала на всички места към себе си дребните сини цветчета, наподобяващи звънчета. И точно на тях е решила да кръсти щерка си, написа Mirror.

А по отношение на второто име - Мадона, Блубел го е получила тъй като, раждайки се, е " крещяла с цялостно гърло, с необятно разперени във въздуха ръце ", по думите на Джери. А това ѝ е напомнило за емблематичната поп звезда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР