Певицата Джери Халиуел, която някога бе част от култовата момичешка

...
Певицата Джери Халиуел, която някога бе част от култовата момичешка
Коментари Харесай

Ето как изглежда порасналата дъщеря на Джери Халиуел от Spice Girls

Певицата Джери Халиуел, която в миналото бе част от паметната момичешка група Spice Girls от години към този момент страни от светлините на прожекторите. Защото се е отдала на своето семейство и грижите за децата.
 Spice Girls, една тениска и едно криворазбрано обръщение
Една тениска, Spice Girls и едно криворазбрано обръщение

Защо пътят към пъкъла минава през положителните планове

И в случай че от време на време напомня за себе си, то е на първо място поради нещата, обвързвано точно със фамилията. В тази връзка, единствено преди броени дни Джери показа своите страсти в Instagram, свързани с 16-тият рожден ден на нейната щерка Блубел Мадона.

За задачата, някогашната изпълнителка Блубел разгласява няколко симпатични фрагменти на своята пораснала щерка, като, несъмнено, не пропусна и да насочи своите благи пожелания.

" Честит рожден ден Блубел!16! Толкова се гордеем с теб! Ти си необикновен човек ", написа гордата майка. И не се спря до тук. " Да виждам по какъв начин растеш е такава благословия. Обичаме те ", продължи певицата.

Както се чака, обявата получи доста позитивни мнения и пожелания от страна на почитателите, доста от които разясниха и приликата сред майка и щерка. Някои даже означиха, че те са даже " двойнички " една на друга.

Към пожеланията се причисли и Кристиан Хорнър, актуалният сътрудникът на Джери, отбелязвайки също какъв брой се гордее с доведената си щерка. Кристиан и Джери имат едно общо дете - синът Монтагю Джордж Хектор Хорнър, който се появи през 2017 година

Блубел Мадона Халиуел е родена през 2006 година, след къса връзка сред Джери и сценариста Саша Герваси.

А що се отнася до нетипичното име на щерка ѝ, Джери изяснява, че в интервала на бременността си е забелязвала на всички места към себе си дребните сини цветчета, наподобяващи звънчета. И точно на тях е решила да кръсти щерка си, написа Mirror.
 Spice Girls, Мелани Си и признанията на певицата за това унизена ли е била групата от мъже в промишлеността
Били ли са жертва на полов тормоз Spice Girls

Признания късно

А по отношение на второто име - Мадона, Блубел го е получила тъй като, раждайки се, е " крещяла с цялостно гърло, с необятно разперени във въздуха ръце ", по думите на Джери. А това ѝ е напомнило за емблематичната поп звезда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР