Певицата демонстрира, че вече е свалила брачната си халка. Това

...
Певицата демонстрира, че вече е свалила брачната си халка. Това
Коментари Харесай

Новото гадже на Бритни Спиърс аут, спи с мениджъра си

Певицата показва, че към този момент е свалила брачната си халка. Това разбуни духовете и разсъни любознанието какво се случва с връзката й с 29-годишният Сам Асгари. Явно двамата имат за следващ път съществени проблеми в връзките си.

Поп звездата макар, че изглеждаше разчорлена излъчваше благополучие до момента в който се качи на частния аероплан за Лос Анджелис.

Инстаграм пост сочи, че тя е отпътувала на отмора на остров Хаваи с нейния управител Кейт Хъдсън. Клюки настояват, че сред двамата може да има освен това от единствено работни връзки, макар, че сътрудника й по-скоро избира мъжките милувки.

Още по-любопитно е, че Сам Асгари тъкмо по същото време също махна сватбения пръстен. Това бе видяно от наблюдателни почитатели по време на негово бизнес пътешестване в до фамилното имение в Таузънд Оукс.

Неотдавна Бритни Спиърс очевидно демонстрираше, че желае да се махне от Лос Анджелис, а някои допуснаха, че желанието й е тъкмо поради проблеми във връзката и проблемите с мъжа й.

По всичко наподобява, че връзката на звездната двойка не е в най-стабилното положение, а в допълнение масло в огъня наля и пост от Спиърс, в който тя си спомня за хубавите моменти в живота й преди третия й брак.

Не малко фенове на Бритни са разтревожени за нейното психологично здраве, защото тя страда от биполярно разстройство, а даже имаше и маниакален припадък в ресторант.

Дори личните й деца се срамят да поддържат връзка с нея и я считат за изчаткала.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Сам Асгари Бритни Спиърс Кейт Хъдсън мениджър певица new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР