Певицата Деми Ловато издаде осмия си студиен албум Holy Fvck,

...
Певицата Деми Ловато издаде осмия си студиен албум Holy Fvck,
Коментари Харесай

Деми Ловато се връща към рока

Певицата Деми Ловато издаде осмия си студиен албум " Holy Fvck ", в който се връща към рока, въпреки и да употребява и други стилове.

В изказване от 19 август, когато пусна албума, Ловато споделя, че той й " дава независимост да се показва по способи, за които не е знаела, че са вероятни, и е разкрила наслада, която до момента й е липсвала, до момента в който е създавала музика ".

" Той е изпълнен с катарзиз и e земен, като в това време е опияняващ и обезпечава доста положително развлечение. Не знам къде ще съм след година, пет или 10, само че този албум отразява тъкмо настоящето ми положение и ужасно се гордея с него. Надявам се това да изпитват и всички, които го слушат ", прибавя тя.

Деми Ловато признава, че се е въодушевила да смени стила си от Кели Кларксън и песента й " Since You`ve Been Gone ".

Според доста музикални критици най-хубавите песни в албума са " 29 " и " Happy Ending ". " 29 " е за връзката на Деми Ловато с някогашния й другар, артиста Уилмър Валдерама и разликата им от 12 години. Валдерама е на 29, когато стартират да излизат.

Деми Ловато разказва " 29 " в Туитър като " ария за мъдростта, която идва с годините ".

Според Инсайдър на второ и трето място са " Happy Ending " и " Eat Me ", а най-слаба е " 4ever4me ", предава Българска телеграфна агенция.

Сп. " Билборд " слага преди всичко " Happy Ending ", която е за възобновяване от травматизиращо прекарване. На второ място е " Eat Me ", а на трето " Come Together ", която е за сексуалността и какво е да пренебрегнеш общоприетото.

Другите застъпени стилове в албума са поп-пънк (Substance), грънд рок (Skin Of My Teeth), древен препратки (Heaven).

Деми Ловато става известна с филми на " Дисни ". Първия си албум издава през 2008 година - " Don`t Forget ". Той е в жанр поп рок. Следващият " Here We Go Again " от 2009 година оглавява с излизането си американската ранглиста. В третия си албум " Unbroken " от 2011 година опитва с поп и ар ен би. За петия си студиен албум " Confident " получава номинация за премия " Грами " (2015). В него и идващия " Tell Me You Love Me " (2017) минава към соул. След пауза, през която се лекува от пристрастявания след съвсем съдбовна свръхдоза през 2018 година, тя издава " Dancing with the Devil... the Art of Starting Over " през 2021 година През същата година Деми Ловато афишира в Туитър, че е небинарна - не се дефинира нито като мъж, нито като жена, и декларира, че към този момент ще употребява местоименията те/тях.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР