Певицата Дебора вече е преборила депресията и паник атаките и

...
Певицата Дебора вече е преборила депресията и паник атаките и
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Край с болниците! Дебора показа сочни гърди и голи бедра край басейна!

Певицата Дебора към този момент е преборила депресията и паник офанзивите и е напуснала болничното заведение, от която преди месец пусна видео. Участничката в първото издание на " Биг Брадър: Most Wanted " към този момент се усеща добре и пъчи сочни бомби край басейна. Припомняме, че по време на пребиваването си в Къщата на риалити формата Дебора си завоюва славата на " Мис Махмурлук ". Тя бе и първата отстранена от продуцентите на предаването звезда.

След като напусна шоуто обаче певицата призна, че е била измъчвана от жестоки паник офанзиви, а разтуха е разкрила в алкохола. Дебора упрекна продуцентите, че са знаели за положението й, само че са се възползвали от него за да вдигнат рейтинга на Брадъра. Малко след излизането си от предаването брюнетката постъпи в болница, където бе лекувана поради тежките пристъпи, които получаваше.

Е, към днешна дата е видно, че красивата певица към този момент е добре и се е изтегнала край водите на закрит басейн. Тя е поставила черен бански, който обаче едвам удържа обилната й гръд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР