Певицата Дарина Йотова - Дара доскоро пазеше в тайна кой

...
Певицата Дарина Йотова - Дара доскоро пазеше в тайна кой
Коментари Харесай

Новото гадже стопи Дара от..

Певицата Дарина Йотова - Дара до неотдавна пазеше в загадка кой е мъжът до нея, само че към този момент стана ясно, че това е 25-годишният Мартин Димитров.

До момента варненката не е коментирала по какъв начин тъкмо е пламнала пристрастеността посред им, само че пък е пускала техни общи фотоси в обществената мрежа. Новото гадже на изпълнителката се занимава с маркетинг и името му не е известно в общественото пространство. Не е ясно тъкмо от какъв брой време са дружно, само че по всичко проличава, че са щастливи един до различен.

Дара споделила пред свои другари, че в началото била впечатлена най-много от мускулите на младия юнак. После си допаднали и на интелектуално равнище – открили, че имат сходни възгледи за живота и идентични показа за това какво желаят от една връзка.

Говори се, че точно поради новото гадже напоследък певицата е отслабнала и се е разхубавила. Тя мина на хранителен режим и съумя да смъкна килограми за лятото. „ Освежих организма си, мозъка си и тествах добре волята си”, разяснява звездата, която наесен ще бъде наставник в шоуто за гении „ Гласът на България”.

След като се раздели с сътрудника си Константин Трендафилов, прочут повече като Папи Ханс, Дара дълго време бе сама. Тя имаше къса спекулация с диджея Живко Гичев, само че връзките им не съумяха да прераснат в нещо по-сериозно. За сметка на това, любовта й с Мартин процъфтява, радват се нейни близки.

Дара сякаш щеше да крие персоналния си живот, само че откакто някогашния й Константин се появи с друга жена, и тя реши да смени тактиката. Папи Ханс публично показа настоящата си другарка неотдавна - във видеоклипа към песента си „ Моряк”, само че другояче с чаровната актриса и манекенка Сара Драгулева са дружно от 1 година. Запознати издават, че двойката дори към този момент живее под един покрив, писа " Уикенд ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР