Певицата Дара, която дълго време пазеше в тайна какво се

...
Певицата Дара, която дълго време пазеше в тайна какво се
Коментари Харесай

Дара се търка в 25 годишно аполонско тяло

Певицата Дара, която дълго време пазеше в загадка какво се случва в персоналния ѝ живот след раздялата с Папи Ханс, към този момент е подготвена да покаже новия си обичан пред света. До момента варненката не е коментирала кой е той, с какво се занимава и по какъв начин е пламнала пристрастеността посред им, само че за сметка на това споделя фотоси с него в обществените мрежи. Всъщност това е 25-годишният Мартин Димитров.

Въпреки че към момента е единствено работещ студент, той има желанието да стане маркетинг експерт и очевидно добре се оправя с рекламата, щом самата Дара го промотира. Двамата не крият любовта си в инстаграм, а всяка фотография на атлетичния Аполон е коментрана от Дара със сърца, написа HotNews.

През последните часове тя разгласява кадър от морето, на който се вижда, че момчето може да се похвали със ужасно тяло. От друга фотография виждаме единствено ръката на момчето, само че пък Дара е била много великодушна, тъй като се е щракнала по бански. И можем да отбележим, че сега е в съвършена форма, като акцентът на фотографията е върху стегнатото ѝ дупе.

Очевидно певицата е на върха на щастието в любовта и към този момент нямаме самообладание самата тя да показа освен това за новата си половинка. След раздялата си с Папи Ханс Дара бе свързвана с Живко Гичев, един от диджеите в известен столичен клуб. Двамата в действителност бяха видяни дружно още през 2019 година, а година по-късно Дара, съобщи, че двамата не са тъкмо “заедно”, само че пък си прекарват сносно. Същото може да се каже и за заниманията с Мартин, с които Дара се хвали.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР