Певицата Дара е много влюбена в новия си приятел д-р

...
Певицата Дара е много влюбена в новия си приятел д-р
Коментари Харесай

Дрогата събра Дара с новото й гадже

Певицата Дара е доста влюбена в новия си другар доктор Ервин Иванов. Той е лекар по фармакология, пази дисертация върху създаването на новаторски медикаменти от канабис. Ервин е и бизнесмен, който се занимава с преправянето на промишлен коноп. Двамата са дружно от половин година, като връзките им наподобяват съществени, а феновете на Дара разясняват, че очевидно любовта към тревата ги е събрала и ги сближава. Варненката сподели за първи път обичания си при пътуването си до Холандия, където продажбата на марихуана е легална.

Изпълнителката на „ К’во не чу ” дълго време настойчиво криеше персоналния си живот, само че в последните няколко месеца намерено показва възприятията си, като даже пусна малко видео, в което двамата се целуват буйно.

Не е ясно по какъв начин са се срещнали Ерви и Дара, само че сигурно имат общи тематики около любовта си към марихуаната. Поп звездата беше тръгнала по пътя на Жана Бергендорф със неразрешените вещества, като ту стопира, ту още веднъж се поддава на наркоизкушението. Дара посегна към дрогата още след края на риалити формата „ X Фактор ”, който я направи известна. Още преди 3 години младата певица бе задържана, тъй като служителите на реда откриха в облеклата й кокаин. Тогава варненката съумя да се отърве елементарно, като се оправда, че някой й е подхвърлил „ колумбийската екстра ”. След издънката Дара краткотрайно бе спряла с белия прахуляк, само че въздържанието й не търпя дълго и Дарина бързо се завърна към обичания стимулант. Не е ясно дали сега Йотова е на „ ти ” с опиатите, само че феновете й считат, че използва най-малко марихуана.



Гаджето й Ервин изследва фармакологичния механизъм на деяние на канабиса върху възпалителни и туморни болести. Д-р Иванов изследва пациенти, които са почувствали изгода от потреблението на здравна марихуана при болков синдром, хронични възпаления и други положения.

Ервин е съвсем 10 години по-голям от 23-годишната Дара. Младият доктор е от турски генезис и преди няколко години бе благоприятен за внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева. Двамата се разделиха поради ревността на доктор Ервин. Опитите му да накара актрисата да заживее по каноните на мюсюлманския свят изцяло раздалечили двойката, настояват от обкръжението им. Теодора Кулева не можела да носи прекомерно разголени облекла, да се забавлява с другари до дребните часове на нощта, камо ли да се целува с сътрудници на сцената. Интересното е, че тези правила към момента не важат за певицата, която е сегашна половинка на лекаря.



Ервин с внучката на Тодор Колев

„ Има време. В началото най-вероятно се прикрива и е по-либерален, само че след това ще си покаже същинската същина. Иначе всички дами ще избягат, в случай че още първоначално им сложи ултиматум за облекло, поведение и така нататък Никой не желае да е под турско иго ” – разясняват пред „ Уикенд ” осведомени с нрава на медика.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР