Певицата буквално се е стопила и е неразпознаваема дори и

...
Певицата буквално се е стопила и е неразпознаваема дори и
Коментари Харесай

Това вталената Деси Слава ли е?

Певицата безусловно се е стопила и е неразпознаваема даже и от най-верните си почитатели
Деси Слава безусловно се е стопила и е неразпознаваема даже и от най-верните си почитатели. Блондинката от Гълъбово е смъкнала най-малко 15 кг от закръгленото си тяло и към този момент е съвсем като фиданка. Изпълнителката е доста изменена и това си пролича при послдната й тв изява. Фолк дивата е смъкнала непотребните кг не с апетит, а с инжекции за диабетици, какъвто е най-популярният и нездравословен способ в родните среди, научи Lupa.bg.

“Имах хормонални проблеми. Просто ги овладях с лекарства и нещата си пристигнаха. Чувствам се по-добре, несъмнено ” – показа певицата, от обкръжението й признават, че тя продължава да пие хормони, само че и си бие инжекции с инсулин. За метода я светнал нейният сътрудник и другар Азис, с който сега са във влошени връзки. За това призна певицата при гостуването си в “Шоуто на Николаос Цитиридис ”.

Кралят на фолка сега се сърди на Деси Слава, само че тя се възползва от опцията да му се извини в ефир. Приятелството им е от 20 години и по думите й е “на приливи и отливи ”.

“Аз доста го обичам, само че постоянно сме били на приливи и отливи, дори сега той ми е малко ядосан. Май аз имам вина… Васко, извинявай! Купила съм ти парфюм за извинение… Надявам се да ми вдигнеш телефона. Няма да кажа какво съм направила. Не е кой знае какво, само че ние с възрастта към този момент сме по-чувствителни ” – изясни певицата.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР