Певицата Бритни Спиърс успокои феновете си, които са притеснени за

...
Певицата Бритни Спиърс успокои феновете си, които са притеснени за
Коментари Харесай

Бритни Спиърс успокои феновете си: Добре съм, по-щастлива от всякога

Певицата Бритни Спиърс успокои почитателите си, които са обезпокоени за психологичното й здраве, че е "по-щастлива от когато и да било ", заяви Ройтерс.

Във видео в Инстаграм Бритни разяснява натрапчивите клюки, че не е добре. Тя страда от психологично заболяване и от 2008 година бизнес делата и персоналния й живот се управляват от татко й със правосъдно решение.

"Знам, че има доста мнения и мнозина приказват разнообразни неща за мен, само че желая да ви уверя другари, че съм добре - споделя Бритни във видеозаписа. - По щастлива съм от когато и да било ".

Малка, само че дейна група нейни почитатели, подхванаха акцията #FreeBritney (#Освободете Бритни), чиято цел е да бъде прекъснато попечителството над певицата, въведено след нервния й срив преди 12 години. Те са уверени, че я държат затворена в дома й край Лос Анджелис и по тази причина изпраща кодирани послания да бъде освободена в обществените мрежи. Някои почитатели се тормозиха от публикуването на едни и същи фотоси, направени преди години.

Бритни Спиърс е на 38 години. Тя възобнови кариерата си след срутва, само че предходната година още веднъж влезе за малко в психиатрична клиника. Бритни не е пяла онлайн от 2018 година, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР