Певицата Бритни Спиърс призна, че е плакала две седмици, след

...
Певицата Бритни Спиърс призна, че е плакала две седмици, след
Коментари Харесай

Бритни Спиърс плакала две седмици, след като...

Певицата Бритни Спиърс призна, че е плакала две седмици, откакто гледала телевизионния документален филм, отдаден на шеметната ѝ кариера като тийнейджърка, несъразмерния медиен интерес към нея и необятно коментираното ѝ психологично здраве, заяви Ройтерс.

Блондинката написа в Instagram, че не е проследила целия филм „ Framing Britney Spears “. " Но от това, което видях, бях по този начин смутена от светлината, в която ме показват... плаках две седмици... към момента рева от време на време ", написа певицата късно в понеделник и прибави към обявата си видеозапис, на който танцува под звуците на песента „ Crazy “ на Aerosmith. Документалният филм, излъчен предишния месец, още веднъж разсъни интереса към дългогодишната правосъдна борба на певицата с татко ѝ за попечителството върху финансите ѝ.

Бритни Спиърс, която се изстреля на върха на славата през 1998 година с шлагера си „ Baby One More Time “, желае да отнеме правата върху положението си от татко си Джейми Спиърс. Той бе избран за настойник през 2008 година, когато тя бе приета в болница за психиатрично лекуване. " Изложих целия си живот на показ, изявявайки се пред хората. Нужна е доста мощ, с цел да ВЯРВАШ на целия свят с цялата си накърнимост, тъй като медиите постоянно са ме съдили толкоз доста... и са ме поставяли в толкоз неловко състояние... и към момента съм в това състояние, до през днешния ден ", написа Спиърс

" Светът продължава да се върти, животът си върви и ние си оставаме по този начин нежни и чувствителни като хора... аз не съм на този свят, с цел да съм съвършена... това е скучно... тук съм, с цел да предавам деликатност ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР