Певицата Бритни Спиърс получи възможност за пръв път от 2

...
Певицата Бритни Спиърс получи възможност за пръв път от 2
Коментари Харесай

Бритни Спиърс получи право да се защити: Искам живота си обратно!

Певицата Бритни Спиърс получи опция за пръв път от 2 години да се отбрани по време на процеса за запрещението върху личността ѝ. Досега се водиха само чувания и каузи, част от които имаха триумф за нея, само че протичащото се сега е една огромна крачка напред към свободата на 39-годишната певица.

На чуването в съда в Лос Анджелис Бритни е доста съответна в желанията си:
Да осъди фамилията сиДа направи изявление, в което да опише цялата истина, без да бъде потискана и цензуриранаДа се омъжи и да има още децаЗапрещението да бъде прекъснато, без да се водят повече следствия.

Когато съдията разпорежда делото да бъде затворено за публиката, Бритни показва мнението си, че екипът й и татко й са „ свършили добра работа с експлоатирането на живота ми “ и би предпочела хората да научат истината.

„ Сега ви споделям истината, разбирате ли? След като споделих на целия свят, че съм добре, аз излъгах. Не съм щастлива, не мога да дремя, усещам се депресирана и рева всеки ден! Искам живота си назад! “.

Бритни споделя, че преди не е знаела, че може да внесе молба и да приключи запрещението по-рано.

Освен всичко разбираме и че певицата няма надзор над тялото си, няма право да се ожени или пък да има деца:

„ Имам серпантина в себе си сега, поради която не мога да имам деца и моите попечители не ми разрешават да отида на доктор, с цел да я отстрани. Трябва да бъде припомнено на екипа ми, че те работят ЗА мен! “.

Много известни персони, измежду които Шер, Марая Кери, Холзи и даже някогашният на Бритни – Джъстин Тимбърлейк, показаха поддръжката си към нея.

Повече по тематиката вижте в Ladyzone.bg:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР