Певицата Бони се похвали в социалните мрежи, че е станала

...
Певицата Бони се похвали в социалните мрежи, че е станала
Коментари Харесай

Бони стана баба?

Певицата Бони се похвали в обществените мрежи, че е станала баба.

Тя показа фрагменти на новородено бебче и загатна, че е дете на щерка ѝ Михаела. И незабавно заваляха честитки, в в това число от колежката ѝ Глория, която към този момент познава щастието да бъдеш баба. 

Но Бони още веднъж употребява персонален мотив за реклама и омаскари всичко. Тя подведе почитателите си по доста нечовечен метод, че даже и колежките й беснеят и не могат да повярват какъв брой е безочлива и по какъв начин е подготвена на всичко за малко реклама.

" Един ден щерка ѝ ще роди и никой няма да ѝ повярва. Жалките ѝ опити за реклама са отблъскващи и това се вижда от огромния отлив на почитатели, който се следи при нея от години. Същото е и с дребния брой участия, защото е кофти темперамент и никой не желае да работи с нея ", съскат в гилдията. 

Преди време Бони още веднъж си направи реклама, че ще става баба. Тогава се оказа, че кучето на щерка ѝ ще си има дребни, а тя употребява случая да се напишат две-три публикации за нея. Сега още веднъж предизвика с безочливо заблуждение и през вчерашния ден през целия ден отклонява любопитните въпроси на публицистите.

Просто искаше да се заловен за сламката и да се разшуми, а тя след това да каже, че в действителност не е нейно внуче, а на нейния брат. 

Точно по този начин, въпросното бебе е на нейната племенница, само че Бони го отигра по този начин, все едно е на нейната щерка. И получи търсеното внимание в няколко публикации в пресата, само че загуби още повече доверието на почитатели и сътрудници, които не могат да повярват, че към момента някой може да си прави реклама по този метод. Е, въпреки всичко да е живо и крепко бебето и да дава мотиви за наслада на цялата фамилия, написа blitz.bg
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР