Певицата Бионсе оглави класацията Хот 100 на Билборд за сингли,

...
Певицата Бионсе оглави класацията Хот 100 на Билборд за сингли,
Коментари Харесай

Бионсе оглави класацията на Билборд за сингли

Певицата Бионсе оглави класацията Хот 100 на " Билборд " за сингли, заяви уеб сайтът на изданието.

Изпълнителката си обезпечи шампионата с парчето Texas Hold `Em, което става деветият й сингъл, покорил върха в влиятелния чарт.

Texas Hold `Em оглави Хот 100 на " Билборд " седмица откакто застана отпред на класацията за кънтри песни, с което Бионсе сътвори история, ставайки първата чернокожа жена с сходно достижение.

Певицата пусна Texas Hold `Em на 11 февруари дружно с още един сингъл - 16 Carriages. Излизането им беше оповестено по време на Супербоул. Очаква се двата сингъла да бъдат включени в новия албум Act II на Бионсе, който ще се появи на музикалния пазар на 29 март.

Първенецът от предходната седмица Джак Харлоу отстъпи на втора позиция с Lovin on Me, откакто означи шест непоследователни седмици на върха в чарта Хот 100.

Певецът и създател на песни Теди Суимс се изкачи от петото до третото място с Lose Control.

Челната петица се добавя от Йе (известен преди като Кание Уест) и Тай Дола Сайн със сингъла Carnival, записан в съдействие с Рич дъ Кид и Плейбой Карти, и артиста и създател на песни Бенсън Бун с Beautiful Things.

В Топ 10 на класацията Хот 100 на " Билборд " за сингли намират място още певицата Сиза със Snooze, Тейлър Суифт с Cruel Summer, Тейт Макрей с Greedy, Зак Брайън с Remember Everything в съдействие с Кейси Мъсгрейвс и Доджа Кет с Agora Hills, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР