Певицата Ариана Гранде е завела дело срещу модната компания "Forever

...
Певицата Ариана Гранде е завела дело срещу модната компания "Forever
Коментари Харесай

Ариана Гранде съди модна компания за 10 милиона долара

Певицата Ариана Гранде е завела дело против стилната компания "Forever 21 " за непозволено потребление на имиджа й за да усили продажбите си, оповестяват Ройтерс и сп. "Пийпъл ".

Искът, подаден от 26-годишната Гранде във федералния съд в Лос Анджелис, е за "не по-малко от 10 милиона $ ".

Според жалбата, с която разполага сп. "Пийпъл ", от компания "Forever 21 " са употребявали за своя рекламна акция, въодушевена от парчето "7 Rings " на Ариана Гранде, моделка, която поразително наподобява на поп звездата.

В изявления в Инстаграм компанията също така е употребила без разрешение текст, видео и аудио от въпросното парче. Това се е случило, откакто по-рано през годината Гранде е отказала да се включи в взаимна маркетингова акция на "Forever 21 " и асоциирания бранд "Riley Rose ", защото препоръчаната й отплата е била "недостатъчна за реализатор от нейната класа ".

Ариана Гранде твърди, че от "Forever 21 " са уязвили името, имиджа и правата й, създавайки усещане у потребителите, че рекламната акция протича с нейна поддръжка.

Гранде има над 65 милиона почитатели в Туитър и над 163 милиона в Инстаграм. Съществена част от фенската маса на изпълнителката се застъпва с целевите пазари на Forever 21 " и "Riley Rose ", отбелязва Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР