Певицата Андреа сподели в профила си във фейсбук снимка на

...
Певицата Андреа сподели в профила си във фейсбук снимка на
Коментари Харесай

Андреа: Кубрат купуваше имоти с любовниците си

Певицата Андреа показа в профила си във фейсбук фотография на документ за покупко-продажба на парцел в София, закупен от някогашната й половинка боксьора Кубрат Пулев. Андреа разясни, че Кубрат е закупил жилището дружно с една от любовниците си през 2019 година "Много ми е забавно, до момента в който 5 години ми живееше в къщата...си купуваше парцели с любовниците си...бащата на това момиче знаеше ли, бе?! ", написа Андреа. По-късно обаче певицата изтри обявата от профила си.

Розали Костадинова Петрова. Това е името на любовницата на Кубрат Пулев, с която боксьорът мамел Андреа години наред. Бърза информация на Show.bg в Търговския указател сподели, че Розали има компания на свое име – „ Родекс Естейтс “, която се занимава с недвижими парцели. Рози е ръководела компанията в съдружничество с Ангел Костадинов Яръмов, който в следствие й трансферира каузи си.

Потърсихме я и в обществените мрежи и попаднахме на профил, чиято информация съответствува с тази на Розали Петрова. Съвсем внимателно девойката от въпросния профил има една-единствена фотография, която най-вероятно е поставена единствено за илюстрация и не дава отговор на действителната осанка на Розали.

Андреа първа разкри за връзката на Кубрат Пулев с Петрова. Късно нощес певицата разгласява документ за покупко-продажба на името на Кобрата и Розали Петрова. В края на предходната година двамата са си купили етаж от къща, където са възнамерявали да живеят.

Пулев увещавал Розали да се оженят и да си имат деца и по тази причина закупил въпросния парцел, разкрила Андреа пред свои близки. В същото време Кобрата умолявал и певицата да се сдобрят и да си имат деца.

Войната сред Андреа и Кобрата стартира преди ден, когато певицата разкри обществено за многочислените му изневери. Изпълнителката призна, че дълго време е била лъгана от боксьора, който желал да си оженят и да си имат деца, а в това време е разправял на любовниците си, че е болна и на тежки медикаменти.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР