Певицата Андреа сподели лично откровение в профила си в инстаграм

...
Певицата Андреа сподели лично откровение в профила си в инстаграм
Коментари Харесай

Андреа: Кобрата ми е изневерявал, докато ме молеше да му родя дете

Певицата Андреа показа персонално признание в профила си в инстаграм към фотография с някогашната й половинка бокьора Кубрат Пулев.

Тя непосредствено съобщи, че той ѝ е изневерил.

"След 13-годишна връзка,може би е "нормално " да изневериш на индивида до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони...това евентуално е другата ценностнa система и морал сред хората! Лично за себе си бих споделила,че в никакъв случай не бих го направила, бих прекратила непосредствено и изрично връзките си с мъжа до мен! Явно държанието ми и правилата ми са "по-мъжки " от много "смели " мъже!

В моят случаи,за страдание аз се подведох,че познавам добре половинката си, само че се оказа,че единствено аз в дребна България,не съм знаела,че "бъдещият ми брачен партньор " си има съществени гаджета:) Знам,че пъклен доста дами са минали през това, което занапред ще преминавам аз, сигурно не се окайвам! Аз също съм щастлива, млада, свободна жена! Виждам позитивите и уроците от обстановката ми, екстрахирам неxните изгоди!

Пак атакуват Андреа

Единственото нещо, което за мен ще остане необикновено е по какъв начин индивида, до който си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, до момента в който ти самият си бил на върха, стига до своя пиков миг в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си, за какво си по отношение на дамата до теб с неистини от рода на "Тя е болна ", "Тя ще се самоубие ", "Тя е унищожена ", "Тя е луда ", "тя е на тежки медикаменти ".....а в действителност да молиш дамата до себе си "Моля те роди ми дете ", "Бъди моя брачна половинка,стига с тази кариера ".....Не бих споделила,че съм неуместно момиче, очевидно имах вяра в добротата или най-малко,че към момента има качествени и лоялни хора, само че се оказа че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране,манипулиране,обещания и неистини! Успех ", написа Андреа.

Малко по-късно певицата отстрани поста си от обществената мрежа.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР