Певицата Андреа признава, че в определен период от живота си

...
Певицата Андреа признава, че в определен период от живота си
Коментари Харесай

Андреа: Бях човек, когото не харесвах

Певицата Андреа признава, че в избран интервал от живота си напълно се била самозабравила и по никакъв начин не се харесвала.

 

Блондинката на прави това признание в профила си в Инстаграм. По подигравка на ориста няколко дни по-късно в ефира на bTV бе излъчен епизодът на предаването „ Животът по автентичен случай “ с нейно присъединяване. В него тя прави сърцераздирателна изповед, със мощни саморекламни детайли и даже се самоизтъква пред водещата Алекс Сърчаджиева.

 

Хвали се с клип за 50 бона и рокля с камъни на стойност 7 бона. Показа всичките си награди и корици, напомни и значимите си триумфи, даже стигна до прекомерно смелото изявление, че нямало певица, която да й се опре. Това бе равносметката, която Андреа направи за интервала 2009-2010 година

 

Спомни си за кучето от детството й, което татко й, който бил граничар завел у тях – немска овчарка – канадски вълк.

Макар Сузи доста да обичала децата, Андреа се взела за звезда и не й обръщала задоволително внимание. 15 години по-късно, откакто намерила каишката й, си дала сметка, че тогава била човек, който не харесвала. Надява се, че в този момент Сузи е в кучешкия парадайс.

 

Андреа стартира кариерата си едвам 19-годишна благодарение на татко й. хвали се, че началото й с „ Пайнер “ било стремително и още на втората година стигнала до върха. Твърди, че на 4-та и 5-та година, нямало певица, която да й се опре и добавя, че не го споделя, с цел да обиди някоя колежка.

 

Записът е юридически в дома на певицата, който наподобява на музей на кариерата й. Не пропусна да се похвали, че има всичко, което България е можела да й даде като награди. След като към този момент нямало колежка, която да й се опре, почнала да се занимава с „ интернационална музика “, която й донесла огромни триумфи първо на Балканите, а по-късно и по света.

 

И през днешния ден тя си слага амбициозни цели, освен това освен в музикален проект. Мечтае за роля в киното, както и да режисира филм. Покрай спомените си, Андреа проговори и за леки пререкания с Азис, само че по този начин и не стана ясно дали те са от предишното или са годни към днешна дата.

Инфо: Уикенд

Тагове: Андреа певица Алекс Сърчаджиева Сузи
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР